Omgaan met insecten en andere beestjes

Omgaan met insecten en andere beestjes

Owen Jones

$6.99

  • Description
  • Author
  • Info
  • Reviews

Description

Omgaan met insecten en andere beestjes
Hartelijk dank voor het downloaden van dit e-book ‘Omgaan met insecten en andere beestjes’.
Ik hoop dat je het de moeite waard vindt en er wat aan hebt.
Het gaat over de verschillende kanten van het omgaan met insecten en halfvleugeligen, in het bijzonder in en rond je huis. Het boek is verdeeld over 16 hoofdstukken van elk 500 tot 600 woorden.
Ik hoop dat het ook interessant is voor mensen die een beetje bang zijn voor insecten en voor mensen die de wat traditionelere middelen willen gebruiken om van ze af te komen bij overlast.
Als bonus geef ik je toestemming om de inhoud te gebruiken voor bijvoorbeeld je eigen website, blog of tijdschrift. Herschrijf het dan liefst in je eigen woorden.
Je mag ook een deel van het boek gebruiken om er  je voordeel mee te doen in eigen publicaties. Het enige dat je niet mag, is het in z’n geheel doorverkopen of weggeven in de vorm zoals je het boek zelf hebt verkregen.
Voor je feedback kun je terecht bij de wederverkoper waar je dit boek hebt gekocht. Je kunt daar ook andere boeken vinden over dit onderwerp.
Nogmaals bedankt voor je aanschaf.
Met vriendelijke groet,
Owen Jones


Author

Owen Jones:
Auteur Owen Jones, uit Barry in Zuid-Wales, is relatief laat begonnen met het schrijven van boeken, hoewel hij al zijn hele leven schrijft. Hij heeft in veel landen gewoond en gewerkt en heeft er nog veel meer gezien tijdens zijn reizen.
Hij spreekt vloeiend zeven talen en is op dit moment Thai aan het leren. Zijn vrouw komt uit Thailand en heeft er zelf tien jaren gewoond. “Het kost me nooit veel tijd om een taal te leren”, zegt hij, “maar Thai lijkt op geen enkele taal die ik al ken.”
Als we vragen naar zijn schrijfstijl, zegt hij: “Ik ben een Kelt, en we zijn romantisch. Ik geloof in reïncarnatie en in nog veel meer in die geest. Die overtuigingen, zoals 'Doe aan een ander niet ...' en 'Je krijgt wat je verdient', het lot en karma staan centraal in mijn leven, dus dat wordt weerspiegeld in mijn werk”.
Z’n eerste roman ‘Daddy’s Hobby’ uit de serie ‘Behind the smile: The story of Lek, a bar girl in Pattaya’ is een klassieker geworden over barmeisjes in Pattaya en was de eerste in een serie van zeven boeken. Zijn grootste serie is echter ‘The Megan Series’, met drieëntwintig korte romannen over de psychische ontwikkeling van een tienermeisje. De ondertitel ‘A spirit guide, a ghost tiger and a scary mother!’ geeft de inhoud aardig weer.
Na vijftien jaar reizen, woont Owen weer met zijn vrouw in zijn geboorteplaats.

Info

Reviews